Já bych řekl že se zde jedná hlavně o kvalitu zhotovených produktů jak o samotné výpěstky čehokoli. Oni zde totiž byli zrušeny veškeré normy výrobků a byly nahrazeny specifickou chutí což je něco absolutně nemyslitelného. Dnes můžeš doslova žrát ochucené piliny v bakelitu s trestí připomínající chuť párku a vše je v lajně. To je ta hrůzy která postihla naše potravinářství. To jen díky EU když chceš špekáček tak se musí dodržet tradiční receptura čemuž také do nedávna nebylo. Zde si přečti co vysloveně žereme za ...Zní to odporně, ale je to tak. Do velkých koblih i buchet se běžně přidává bílý prášek E 920, který se vyrábí z vlasů, chlupů, nehtů a kopyt. Nejčastěji pochází z Číny. Bílý prášek nese označení E 920, šikovní prodejci ho často maskují za na první pohled sympatičtější L-cystein. Ale jinak jde stále o jedno a totéž. Používání L-cysteinu posvětila loni v listopadu EU a běžně se přidává nejen do krmiva pro dobytek ale také do pečiva pro lidi. Reagovat. Přidává se běžně i do mouky.
A že je to pravda poznáš když zahustíš omáčku moukou tak se ti z ní po vychladnutí toho klihu stane nechutná kaše. A při zpětném ohřátí toho klihu z kopit to opět dostane strukturu omáčky chááááááá a to je hlí fakt (¨-))))))