No, to sice jo, ale většina uvedených potravin je trvanlivá a dá se použít i za měsíc, a za měsíc je také třeba jíst (uvažujeme-li single). Místo chleba se dají koupit rohlíky, nebo jiná balení. Předpokládáme li i lednici a mrazák, nemusí se ani chleba sníst hned.
Já ale nepochopil, co je vlastně účelem. Z názvu jsem myslel, že najíst se co nejlevněji, ale to zjevně tak není. Takže nevidím důvod, proč si vařit tak "kvalitní" oběd jako např. chalupářské topinky (v jiném dílu). Tak je pěkné, jak se na začátku hovoří o tom, jak nejvydatnější jídla mají být snídaně a oběd, a přitom jídelníčky, co jsem četl, zahrnují velmi vydatnou večeři. Zde například celý knedlík (500-600 g) a čtyři vejce - to je porce tak pro 3-5 lidí (vajec bych v tom případě přidal).