Citrony nakupujeme v prodejně Albert Brno, pokaždé jsou chemicky ošetřeny, bez ošetření nikdy nejsou k dostání, tentokrát přípravkem IMAZALILEM, na dotaz u prodavaček se dovím jen bezradným pokrčením ramen něco ve smyslu já nic já muzikant.Jelikož bez citronové kůry se při pečení žádný recept neobejde, tak se vesele ládujeme nejrůznějšími protiplísnovými přípravky, protože umytí kůry asi nepřichází v úvahu.A tak se ptám nakolik je zdrávo mlsat tyto speciality jimiž se zbytečně prodlužuje životnost plodů. Taky by mne samozřejmě zajímalo o kolik to vlastně takto je. Doufám že se ptám na správném místě správných lidí, proto tento dotaz na vás, i když nepochybuji, že vy tyto chemikálie nemlsáte.
Přeji pěkný den z Brna a těším se na potěšující odpověd, j. kozák