Výpis příspěvků
1
až
3
(3)
ach ta čeština
Velmi se přimlouvám za to, aby to médií byli vpouštěni pouze redaktoři, kteří nemají problémy se základy češtiny nebo (jsou-li to takoví, jejichž brilantní postřehy nemůže redakce oželet) pracovali pod důkladným dohledem dobrého jazykového korektora.
Platí to ovšem i pro všechny, další servery (třeba Kurzy.cz) které tyto zásadní zprávy přebírají, protože i to utváří jejich renomé....
Dosavadní doporučení:
přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Test jogurtů
Povrchní a nic neříkají test od amatérů. Chybí kriteria hodnocení, kdo provedl hodnocení a jak by měl být poctivý správný jogurt vyráběn. Není uvedeno složení jogurtů, například chuť jogurtu se dá vylepšit přidáním sušeného mléka, na kvalitním jogurtu se časem na povrchu vytvoří voda atd...
Měli by jste tento test předělat nebo odstranit.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(11)
Vaše doporučení:
Test jogurtů
Plně souhlasím s Hronem, test mi připadá na stejné úrovni ,jako když zaměstnanci mlékárny píšou hodnocení na jednotlivé tituly Pražské burzy:)
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(1)
Vaše doporučení:
Diskuze VELKÝ TEST bílých jogurtů: Víme, které jsou poctivé a které jsou ošizené, další stránky: 1
Odkazy k diskuzi VELKÝ TEST bílých jogurtů: Víme, které jsou poctivé a které jsou ošizené
VELKÝ TEST bílých jogurtů: Víme, které jsou poctivé a které jsou ošizené - zdrojová stránka k tématu diskuze VELKÝ TEST bílých jogurtů: Víme, které jsou poctivé a které jsou ošizené.
Diskuse je uzavřena