Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 3 (3)
 
přečíst (2) 27.09.14 11:30  Karel Marx  snapolibzavinacseznam.cz  (172320)

ožebračená ukrajina

Za posledních dvacet let ožebračili a zadlužili  ukrajinu prozápadní politici ve službách nadnárodního kapitálu .

HDP Ukrajiny se snížilo na polovinu hodnoty před 20 lety .  Nevyplácejí se důchody , mzdy , hospodářství je likvodováno v zárodku  tolerovanými mafiánskými  uskupeními navázanými na politický režim . 

Silně kritizované Bělorusko zvýšilo za posledních 2O let  své  HDP   dvaapůlkrát . Vyplácí důchody , mzdy , nezadlužuje stát - protože nepouští do hospodářského a politického života nadnárodní kapitál a jeho služebníky.

Kdo by chtěl žít v zemi jako současná ukrajina , kde nejenže nelze hospodařit podnikat , prtože výsledky vám seberou mafie , kde se nelze nechat zaměstnat protože vám nedají mzdu , kde nelze přežít když zestárnete, onemocníte  nebo jinak ztratíte schopnost pracovat , protože vám nikdo nedá důchod  či nemocenskou . 

Ukrajina není problém geopolitický a už vůbec ne ruský  nebo nacionální .  Ukrajina je problém sociálního kolapsu země , pro který se nyní snaží najít řešení aspoň  východní část , geograficky a národnostně si blízká s Ruskem . Vidí v tom naději  na nastolení alespoň základního společenského pořádku v zemi , naději na obyčejné lidské přežití,slušnější existenci . Reakci  vlády v Kyjevě - válečně použít ukrajinskou armádu proti milionům vlastních obvyvatel , občanů , je zjevně naprosto zločinná .

Nadnárodní kapitál , korporace , banky , anonymní finanční fondy a bankovní účty v daňových rájích nezná mezí   v  touze po maximalisaci  soukromých  osobních  zisků - aniž si při tom je schopen uvědomit  ,  že  tím ničí  svět který obývá i on . Tedy v důsledku ničí  i ten svůj svět , svá přání . Všichni víme, že lidská nenasytnost nezná mezí  a politici jí podléhají všude - proto slouží nadnárodními kapitálu , ten jim umožňuje se na tom přiživit .  Ale  víme také , že žít v ghetu pro bohaté  není lidsky o tolik lepší než žít v ghetu pro chudé. A stává se také postupně nebezpečnější a nebezpečnější . Také nelidštější .

Nebýt Putina , bylo by na tom postsovětské Rusko úplně stejně - hříčka v rukou nadnárodního kapitálu , mafií, terorismu a místních  "carů".  Měli bychom být všichni šťastni , že Putin dokáže udržet rusko jako civilizovanou zemi .  Je to jeden z největších  politiků posledních  století . 

V první fázi nápravy světové  civilizace by stačilo , aby představitelé G 7  nebo G 20 udělali dohodu o zákazu všech bankovních styků bank  svých zemí se všemi bankami anonymních účtů , daňových rájů a s  anonymními finančními fondy . 
V další fázi  by velmi pomohlo , založit v každé  zemi alespoň jednu  universální banku ve státní režii , která by většinové společnosti té které země umožnila konzumovat  regulované bankovní služby   bez nároku státní banky na maximalisaci zisku  . 

Všude se potýkají   státní  poštovní služby  s úbytkem  poptávky , jejich úřadovny by velmi snadno převzaly roli úřadoven  státní poštovní banky , a civilizace by si zachovaly jak síť  pošt , tak síť slušné lidové banky .


To ovšem nikdy žádná politika neudělá , tím by si odřízla cestu k polovině svých  nelegitimních  paraelních příjmů .

Nedávno jsem si přečetl Dějiny filozofie z  roku 2013 - kolektiv autorů - česká akademie věd . Mezi stovkami filosofů uvedených v abecedním rejstříku  jsem nenalezl tak významné filozofy jako  byl  Bedřich Engls-Dialektika přírody  , a   Karel Marx-1818-1883-zemřel   34 let před bolševickou revolucí v Rusku .   Bohužel , důvody toho vidím dva-granty EU pro takové knihy zajišťují  zamlčovat co se nehodí , a - úroveň filosofie , ekonomické vědy a politiky  je tak nízká , že se nedokáže argumentačně , vědecky   postavit  historickému dialektickému  materialismu a politické ekonomii Karla Marxe.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 27.09.14 11:48  graham  semberevazavinacseznam.cz  (163257)

fašismus na ožebračené Ukrajině

tohle se ovšem v televizi , rozhlasu a novinách nedozvíme

peníze korporací vkládané do reklamních časů jsou tam vkládané právě proto

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (18) 26.09.14 11:58  Mitchell  (171745)

Fašistická ukrajinská junta v NATO? Výsměch všem zemím (nejen) Evropy !

Pokud současné samolibé a demagogicky vedené NATO, udělá ten naprosto bezprecedentní a nanejvýš hloupý krok, a přijme rozvrácenou, ultranacionalistickou Ukrajinu, vedenou samozvanou, fašistickou, militantní a nelegitimní kyjevsko-lvovskou juntou, dosazenou k moci násilným převratem, s naprosto nelegitimními válečnými šašky, typu Jacehňupa, Turčynova, Jaroše, Heleteje, Avakova, Haraščenka, Tymošenkové,a dalších..., ale i všeho schopného čokooligarchy Porošenka, bude to znamenat nejen ofenzívní renesanci fašismu v euroatlantickém prostoru, ale i popření samotné podstaty i těch zbytků demokracie, které ještě v rámci EU zůstaly....Historie se někdy opakuje, ale aby evropští politici ve 21.století, byli stále tak hloupí, a vraceli se obloukem o 80 let nazpět, do dob 30-tých let, kdy se dostával k moci Hitler a jeho fašistický nacionalismus (a to právě i s přispěním tehdy mlčící Evropy), jen proto, že si to žádá současná, neokony ovládaná, vládní garnitura USA, je velmi alarmující a děsivé !!

Zkrátka, fašistická Ukrajina v NATO a v EU = definitivní konec nadějím na trvalý mír nejen v Evropě, ale i ve světě. Ukrajina a její totálně zmatený pronárod, jsou velmi nebezpečnou rozbuškou pro budoucí velký výbuch na evropském kontinentě.Ti šílení fašističtí fanatici jsou schopní všeho, třeba i zaútočit na Rusko jadernými hlavicemi (viz jarní vyjádření stále mocichtivé Tymošenkové.....)  A tuhle děsivou realitu současné politické špičky z tzv. Západu nejen zcela přehlížejí a ignorují, ale dokonce i podporují. Za jejich naprostou politickou nekompetentnost pak zaplatí všichni obyčejné lidé, žijící v Evropě. NATO a EU se postupně stávají institucemi, sloužícími pouze k plnění špinavých a zištných zájmů úzké skupiny zbrojařsko-finančních mafií. Podstata demokracie bude zničena, zůstane pouhou frází, kterou se ovšem lstivě tyto zbrojařsko-finanční mafie budou ohánět. Realita bude podstatně jiná.A to je moc zlé.

Vitá nás nová totalita New World Order.Jsme na ni připraveni a opravdu ji chceme ?!?!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (18)
Vaše doporučení:


Diskuze Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem, další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem

Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem - zdrojová stránka k tématu diskuze Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Ukrajina tlačí na přijetí do NATO. Dnes další jednání o plynu s Ruskem.


 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  670.00  +0.15% 
 ČEZ  933.50  +0.16% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 089.00  -0.18% 
 GEN DIGITAL  555.00  -0.89% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  302.00  +0.33% 
 KOMERČNÍ BANKA  776.00  +0.78% 
 MONETA MONEY BANK  99.50  +1.12% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 420.00  +0.92% 
 PHOTON ENERGY  43.95  +0.80% 
 PILULKA LÉKÁRNY  125.00  -8.76% 
 PRIMOCO UAV SE  910.00  +0.55% 
 VIG  726.00  -0.82% 
Komodity online
 Ropa 84.17 USD 25.06   
 Zlato 2319.18 USD 25.06   
 Stříbro 28.87 USD 25.06   
 Káva 229.78 USD 25.06   
 Cukr 19.54 USD 25.06   
 Bavlna 75.06 USD 25.06   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.