Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (61)
 
určitě nečíst (8) 04.03.21 18:27  POK  (223835)

Názory neznalého věci nemá cenu komentovat.

Značnou vinu na dnešním stavu nese opozice, podněcovatel rebelie části občanstva kteří ničeho nerespektovali a šířili nákazu, řvali o omezování pofiderní svobody občanské,byť vláda jejich požadavky na uvolnění respektovala.Taky to dopadlo jak dnes realita.Opozice a v poslední době i ÚS mají velikou vinu na neblahém vývoji.Pokud by vláda skutečně jednala tvrdě už slyším kecy kdejakého pochejbla o bezpráví.Jděte dnes do ulic velikých měst a kolik nenosičů roušek ,což jest povinnost, policie pokutuje,pacifikuje nebo odveze do izolace? Téměř nikoho,takže vláda jedná velmi vstřícně a stále věří v občanskou solidaritu s přijatými opatřeními.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 05.03.21 14:02  Mono  (214565)

Názory neznalého věci nemá cenu komentovat.

Pokud by vlada jednala podle ustavy a tak jak situace vyzaduje a ne podle marketingovych analyz na facebooku, zajmu premiera a lobbystu, tak by situace vypadala uplne jinak....

Ukolem vlady neni jednat vstricne k "obyvatelstvu", ale jednat racionalne.

Vymlouvat se na opozici a Ustavni soud neni ani smesne, to je dokonale trapne.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (9) 04.03.21 16:40  jil  (223826)

Co tady zase melete za pitomosti?

Jenom hotentot a zaslepenec nevidí co tady napáchala opozice.Všechno zpochybňuje,hází ze stolu,nespolupracuje,zavinila momentální stav ,vyviňuje se hloupě ze všeho a svádí na vládu.Vedení KDU-ČSL se zcela zpronevěřilo hodnotám katolické víry a jejich hodnotám za politickou moc spojí se i s ďáblem viz. parta do voleb.Není schopno pozvednout svůj prapor a bojovat samo za sebe i za cenu prohry.Dále Bukanýři a kluci z Antify,požadují plány, výhedy,prognózy,tak to si táhněte do socíku,dnes se vše mění ze dne na den a vláda musí reagovat.Svoje prsty mají na podílu zemřelých i Ústavní soudci svým výrokem po kterém se část veřejnosti chovala jako smečka totálních blbů a ničeho nerespektovala.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (7) 04.03.21 17:15  Mono  (214565)

Co tady zase melete za pitomosti?

No, kdyz Strana a Vlada nedodrzuje Ustavu, tak neni divu, ze US rozhodl, jak rozhodl. Chyba je na strane vlady, ne US.

A za co jako muze opozice? Vlada si rok delala, co chtela. Mela zcela volne ruce. Vlada tedy ma i plnou zodpovednost za soucasny stav. Ze ten stav byl resitelny lepe jasne ukazuje priklad Portugalska.....

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (4) 03.03.21 23:02  Zájemce  (223737)

Určitě vláda za to zodpovědná je problém je ale

že stejně tak by měla být vyslovena nedůvěra opozici, která má také spousty másla na hlavě ohledně covidu. A platí to i pro vedení některých měst včetně Prahy, kde do nedávna nebylo téměř vidět měšťáky, že by vymáhali opatření proti covidu, metro plné bezroušek a nosálů a tak jsme, kde jsme. Že to najednou jde, jde vidět v těchto dnech. Snad se tedy konečně dočkáme progresu. Moji důvěru nemá ani jedna ze stran.

Naštěstí mám důvěru alespoň v českou ekonomiku, když se koukám na zaměstnanost, na to, jaké skvělé firmy u nás vyrostly a vyrůstají (zásilkovna, rohlík, satoshi labs, bezpilotní letadla, el. koloběžky, cdn77, avast, 3D tiskárny, nanotechnologie..) a jak se z mnohých z nich stali nebo stávají globální hráči, tak na to je radost pohledět. Taky škodovka i hyundai jsou na tom velmi dobře (a to bylo tehdy od některých stran dnešní opozice povyku, když sem Hyundai přicházel, že si vláda dovolila jej přilákat pobídkami).Firma vytrhla trn z paty severní moravě a jednoznačně se to vyplatilo. Je to firma na velmi vysoké úrovni v poměru cena / výkon. Ve výčtu úspěchů by se dalo pokračovat. Prostě rozjeli jsme se parádně. Čert vem politiku i s politiky. Většina z nich tam jen zavazí.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 03.03.21 20:50  Jan Novák  (213128)

A tohle musíme strpět až do podzimu

..pak už snad "ANO, stáhli jsme vás sebou do pr.ele" potáhne tamtéž..

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (9) 03.03.21 10:29  Ondřej  (223763)

Úderka

Babisova uderka dostala link na tuto diskuzi, aby branila vudce? Jak jinak by se mohlo stat, ze zabloudila na kurzy.cz. Sebereflexe neni ve slovniku vudce ani ve slovniku jeho nasledovniku, jsou jak cleny kultu.

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (6) 04.03.21 09:29  Richard Vykoukal  rivykzlinzavinacgmail.com  (223680)

Úderka

Takže Babišova úderka a to je kdo??? Lidé kteří nesouhlasí s tím co tu opozice provádí?? Nebo s vámi??? Dnes a denně se přesvědšuji o tom, že
1.) Nejde o covid, jako takový;
2.) Kdo nejde s námi jde prorti nám 
3.) My nic to on
ad1.) Vy osobně jste důkazem, že nejde o to, poltlačit koronavirus, ale shodit vládu za každých okolností. Ať to stojí, co to stojí, ať zemřou další 1 000 lidí, hlavně, že bude ten nenáviděný Babiš pryč. To je práce vaše, vám podobně smýšlejících. Jinak řečeno, co Babiš a vláda rozhodnou je na rovno, včetnjě nošení roušek, považované některýma "titulovanýma bb" za omezování osobní svobody. 
ad.2) Velmi i připomíná dobu minulou, vámi všemi kritizovanou, dobu před 1990. Vemte si rudé prapory. Do rukou transparenty s patřičnými hesly: "Kdo nejde s námi, jde proti nám", nebo, "S deb.ly a bb na věčné časy" za za zvuků písně : " Ku předu levá, ku předu levá, s deb.ly na věčnost"
ad3.) Za vše může ON - protože kdyby odstoupil, tak my, by jsme dokázali, že do 1 měsíce bude ne po viru, ale po národě. Ale - za to by mohl ON, protože pozdě odstoupil. My, za nic nemůžeme - to ON. My za nic nezodpovídáme - to ON!! My jen děláme vše proto, aby se nepodařilo zmírnit následky pandemie, za každou cenu, ale může za to - ON, ten nenáviděný Babiš. Není důležité porazit covida, ale porazit - HO.
Patříte všichni do lochu, přinejmenším do cvokhauzu, či zbavení na dobu určitou svéprávnosti u některých do konce života. A pokud mně chcete obvinit z toho, že by to bylo omezení vaší svobody, ANO bylo, neb situace si to v rámci pandemie a udržení pořádku za nouzového stavu vyžaduje. Toď můj názor. Bylo by to demokratické, správné , netotalitní rozhodnutí. Protože, tam kde začíná svoboda jiného člověka, končí ta vaše svoboda. Díky vám a vám podobným lidé nedělají to základní co mají. A tady se musím pozastavit a začít přemýšlet. Je to proto, protože jde jen o Babiše? a nebo je v tom ještě jiný vyšší záměr, někoho jiného a vy mu s tím z dvodu vlastni naivity omezenosti pomáháte???

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 04.03.21 16:06  Mono  (214565)

Úderka

Vysvetlete mi jednu vec. Portugalsko melo na zacatku ledna podobna cisla, jako CR a je srovnatelne velka. Ted maji cca 1000 diagnostikovanych denne a CR cca stale tech 15 000.

Vlada tam dokazala presvedcit lidi, ze se vyplati omezit kontakty na minimum a dodrzovat opatreni.... Vlada CR v podstate nekomunikuje, nezverejnuje obcanum zadny plan. Pokud tedy vubec vlada nejaky plan ma....

Misto toho jsou fotbalova utkani a tak.... Pat a Mat hadr.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (7) 04.03.21 10:00  Vlk  (214102)

Úderka

A víte co, pane Vykoukale, ono bude nejlepší, když si to náš pan premiér dotáhne až do konce. Není potřeba napadat se navzájem jen proto, že má někdo jiný názor na věc. Že pandemii ČR nezvládla je jasné všem. Zodpovědnost nese stát, který řídí pan premiér se svou vládou s požehnáním pana prezidenta. S úctou Vlk, rodné číslo vám neposkytnu.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (4) 04.03.21 13:04  Richard Vykoukal  rivykzlinzavinacgmail.com  (223680)

Úderka

Ještě jednu věc vy Vlku, běžte moderovat do rádia BBC či schůzi demogago bloku. tam ty vaše demagogické zvrácené výlevy zapadnout. Do průčelí jednací místnosti vyvěste transparent vy váte který a jako ůvodní znělku doporučuji Ku předu levá......A smím se zeptat?? Vy to zajisté budete vědět. Co pak V.K. starší, nějak chybí informace. .

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (4)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 04.03.21 18:08  Mono  (214565)

Úderka

V cem ma BBC na Vasem zebricku tak vysadni postaveni.

Pracovat v a pro BBC bylo vzdy metou mnohych novinaru. Vy ale mate ty zebricky nejak zprehazene. Co si treba otocit monitor vzhuru nohama. Treba by to pomohlo?

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 04.03.21 13:59  Vlk  (214102)

Úderka

Tak to se už ani nedá komentovat, vaše IQ je 130, ale kg čisté váhy

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (4) 04.03.21 12:39  Richard Vykoukal  rivykzlinzavinacgmail.com  (223680)

Úderka

A teď jste trefil hřebík na hlavičku : to oni, to oni A MY NIC.Přesně to, co jsem napsal dnes v jiném příspěvku. Nejde o covid, na ten ať umřou tisíce lidí. Jde o Babiše o nic jiného. Ale krev lpí na vašich rukou.Na mých ne. Mně je někdu u p--- váš zájem odstranit Babiše, nato jsou volby, jenže vy jste chudáčci bez ničeho, bez programu bez jakékoliv vize budoucnosti. Vaše mozky sahají jen po TO ON, TO ON, TO ON.  A začíná čím dál víc lidí chápat, že opzici nezajímají lidé a jejich umírání ale panický strach, že by Babiš vyhrál volbY. Z toho máte nasr... v gatích tak, že se musel změnit i volební zákon. Opravdu jednání lidí, kteří nic neumí, chudáků omezených jen na to politické koryto. Mně je jedno, zda tam vládne Petr či Pavel. Ale nikdy v životě tuto opozici, nikdy lidi, kterým je jedno kolik v tomto státě zemře lidí. Jenom proto, že je někdo chudobný na duchu. 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 05.03.21 14:08  Mono  (214565)

Úderka

"Opravdu jednání lidí, kteří nic neumí, chudáků omezených jen na to politické koryto."

Ale to jste popsal ANO dokonale!!! Je videt, ze Vam vysoke YQ prislusi.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (9) 04.03.21 13:52  Vlk  (214102)

Úderka

Pane uklidněte se, na mých rukou určitě žádná krev nelpí a ani nenesu žádnou zodpovědnost za nezvládnutou epidemii. Nevím jak jste mohl být politik, když nejste schopen realisticky uvažovat, přijmout kritiku, být nakloněn ke kompromisům. Toto od politiků lidé očekávají. Já jsem občan a očekávám, že zvolení politici budou pracovat v prospěch lidí a republiky a že za svá rozhodnutí ponesou zodpovědnost. A co vidíme? Povýšenost, aroganci, žádnou sebereflexi. Odborníci se vyhazují, protože politik je přece ten nejchytřejší, co všechno ví a všechno umí nejlépe.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (4) 04.03.21 13:12  Ondrej  (223818)

Úderka

Podivejte... Bude lepsi kdyz navstivite specialistu. Aby jste neskoncil jako Balda.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (4)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 04.03.21 09:53  Ondřej  (223812)

Úderka

Přesně potvrzujete co jsem napsal. Sebereflexe 0, branite vudce do roztrhani těla a neúspěchy svadite na opozici. Bureš měl většinu, takže opozice neměla žádnou moc. To, že podrazil (jak neočekávaně) komunisty a ti se na něj už vykašlali je jeho chyba. Vedenim boje proti korone muze byt ustanovena nezavisla nepoliticka komise expertu, takze ty kecy o opozici si strcte za klobouk. Babis je prolhany egomaniak myslici jen na svuj (politicky a financni) prospech, takze on by nikdy "moc" nad rizenim epidemie nepredal expertum.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (12) 02.03.21 11:56  hus  (223725)

Cílem opozice je pád vlády a anti-Babiš o nemocné vůbec nejde.

Přes rok to vidíme na denní realitě,rozeštvává lidi,nespolupracuje,nemá zájem o konsolidaci poměrů,Využívá kdejakého troubu rádoby "veleexperta" z proti Babišova tábora k prezentaci ve veřejnoprávních sdělovacích prostředcích.V budoucnu bych se nedivil k podněcování anarchie vyvolané dezorientovanými idioty pod masáží zneuznaných pochejblů tepoucích do vládních opatření.Značná část těch řvounů se jistě objeví na kandidátkách příštích podzimních voleb za opoziční strany.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (12)
Vaše doporučení:


Diskuze Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru, další stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru

Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru - zdrojová stránka k tématu diskuze Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Politologové: Vláda by měla odstoupit, ztratila veškerou důvěru.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  678.00  +1.19% 
 ČEZ  914.00  -0.76% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 163.00  +2.11% 
 GEN DIGITAL  560.00  0.00% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  282.00  -0.70% 
 KOMERČNÍ BANKA  784.50  -0.19% 
 MONETA MONEY BANK  96.10  -0.41% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 900.00  -0.27% 
 PHOTON ENERGY  44.80  +0.45% 
 PILULKA LÉKÁRNY  177.00  0.00% 
 PRIMOCO UAV SE  800.00  -1.23% 
 VIG  774.00  +0.52% 
Komodity online
 Ropa 84.11 USD 07:22   
 Zlato 2438.54 USD 07:22   
 Stříbro 32.23 USD 07:22   
 Káva 205.83 USD 17.05   
 Cukr 18.11 USD 17.05   
 Bavlna 76.47 USD 07:22   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.