Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 16 (16)
 
spíše nečíst (3) 06.03.21 16:46  huj  (223896)

Bukanýrská sebranka a kluci z Antify.

Zejtra má zase v centru Prahy demonstrovat nějakej ksindl sehnanej z celýho státu.Tak jak se zachová Dr.Hřib jako primátor? Má možnost celou oblast uzavřít. Je nouzovej stav tak uvidíme jak se zachová.Policie by to měla rozehnat a neposlušnou část před samosoudce a pozavírat na měsíc nebo prospěšné služby městu-metaři.Jde o zdraví a životy,rozrůzněné názory advokátů si strčte do pr...e.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 06.03.21 13:59  Zájemce  (223894)

My tady na tomhle fóru

hlavně nezapomeňme jaké nám obchodníkům na finančních trzích nachystal Ferjenčík z pirátské strany daňové návrhy (nedávno prezentované ve sněmovně). Piráty nikdy. Zlatej Babiš proti tomu, co může přijít. A to ho opravdu nemusím.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (3) 06.03.21 13:52  Zájemce  (223894)

Piráti nemají právo kritizovat

sami mají másla na hlavě zejména na pražském primátorovi, který nebyl schopen zajistit v MHD kontrolu městskou policií a lidé v MHD bez roušky byli běžně k vidění denně a vždy - i 3 lidé na vagón metra, odsud se nákaza šířila od zde pracujících a studujících po celé ČR. Piráti managersky selhali ještě více než vláda a celá ta slavná opozice s těmi svými uvolňovacími keci. Vláda však selhala také a to zejména tím, že jim nedokázala domluvit a nařídit.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 06.03.21 15:23  Mono  (214565)

Piráti nemají právo kritizovat

A kdo v Praze naridil na jare rousky jeste drive, nez je naridila vlada celostatne? A kdo naridil, aby byly i pres leto rousky alespon v metru, kdyz v cele CR rousky nebyly? A kdo v Praze v MHD nakazal rousky, hned jak prestala vedra? Opet drive nez vlada, ktera se do nejakych opatreni vubec nezene....

V Praze MHD byli lide bez rousky jen zridka. Spise se obcas stavalo, ze nekomu kouka nos. A casto to bylo, z nepozornosti, ne umyslu. Stacilo se na ne upreneji podivat, nebo je upozornit a dali to do poradku.

To, ze se nakaza roznesla z Prahy po cele CR je vymysl. A i kdyby to tak bylo, tak ti zodpovedni pracujici a studenti (neprazaci) snad meli rousky a respiratory, ne? Tak se nemohli nakazit a zanest nakazu ze zamorene Prahy domu....

A kontrolovala mestska policie dusledne MHD treba v Brne, nebo jinych mestech, kde vladlo ANO?

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 08.03.21 00:22  Zájemce  (223894)

Piráti nemají právo kritizovat

Je úplně jedno co bylo nařízené, když to nikdo nevymáhal. Opakuji to stále do kola. A že nosálkové byli jen nepozorní, haha, to vykládejte někomu, kdo vám to sežere. Upřeně se podívat, jo to by tak fungovalo - k vyvolání rvačky možná. Většina těch bezrouškatých jsou totiž od pohledu buď sociálně slabý nebo asociálové. Včetně takových těch rádoby namakaných (a nadopovaných) borečků. Jo dobrej nápad se na ně upřeně dívat :-) Doporučte to někomu s brýlemi, až si bude kupovat nové, tak vám poděkuje. Rouška není stoprocentní ochrana a daleko více než před vdechováním chrání před vydechováním. Já chráním tebe, ty mě. Pamatujeme? Jde totiž hlavně o zachycení kapének při odkašlání nebo mluvení.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 08.03.21 11:58  Mono  (214565)

Piráti nemají právo kritizovat

Ma zkusenost je, ze plno lidi proste zapomnelo.... Samozrejme, ze se sem tam vyskytl i nejaky ten odmitac...

Clovek si vzdy mohl vzit respirator, nebo masku, aby chranil i sebe a tak snizil riziko nakazy od 'odpiracu'. 

Kdyby pravidla dodrzovali politici, jak vladni, tak hradni, tak by mela policie silnejsi pozici. Navic, ani bych se nedivil, kdyby policie mela instrukce prilis lidi nedrazdit, aby se to neobratilo proti vlade.....

Kazdopadne, kdyby vlada dala policii instrukci, aby opatreni vymahala, davala ostre pokuty a tak, tak by to policie delala...

Tedy je to chyba vlady, ze opatreni nebyla dusledne vymahana. Ale ona byla v zasade dodrzovana, ale byla nedostatecna a prichazela pozde. Proste ve vlade je Pat a Mat a vse se ridi podle pruzkumu nalad na facebooku. To pak nemuze moc fungovat.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 06.03.21 13:54  Zájemce  (223894)

Piráti nemají právo kritizovat

oprava: kecy

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (8) 05.03.21 19:29  FMach  fmachzavinacemail.cz  (223837)

Je to lež

Ano viděl a slyšel jsem to a to co zde je  popsáno je lež, vlastně od počátku textu je jasné, že nejde o pravdu, ale opět o poškození vlády a Babiše.  Koukámm že nás občany mají za hlupáky a ti co jim věří si neuvědomují, že až se tito dostanou k moci budou s námi dělat totéž, tedy nám lhát a překrucovat pravdu v jejich prospěch. Nejsem fanda Babiše či ANO, ale od počátku co jsme tu měli za vlády je tato ta nejlepší i když není stoprocentní a dělá chyby  v době kdy nikdo nenví co s tím a i země  okolo nás se s pandemií perou a mnohé na tom byly hůře než jsme my nyní. Jenže měli štěstí lidé tam nebyli rozštváváni opozicí tak jako tu u nás.  Obávám se , že zlo zvítězí. Osobně preferuji  Přímou demokracii a je zřejmé, že u nás lidi nechápou co to je i když se z lidmi bavím co by chtěli a proč a v podstatě všichni říkají to co obsahuje Přímá demokracie  a neví o tom a když jim to vysvětlím , tak se diví , od politiků mají zafixováno, že je to fašistická strana a toho se bojí. Vysvětluji jim, že se oni bát nemusí, aůle že se tohobojí současní politici, jelikož budou dodvolatelní a odpovědni a stanou se z nich naši sluhové a ne neomezené a všehoschopné pánstvo. Pomalu to lidé začínají chápat a doporučuji SPD, aby více vysvětlovala lidem o co jim jde a poukazovala na to že to ti lidé sami chtějí, jen o tom nevědí.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 06.03.21 12:15  Mono  (214565)

Je to lež

Smim se nesmele preptat, ktere zeme jsou nyni na tom hure, nez CR?

CR je 3. na svete v umrtich na obyvatele. Pred CR jsou mestske statecky San Marino a Giblartar, ktere maji dohromady 170 zemrelych. Ale behem brezna se CR posune na 2. pricku.

CR je 4. na svete v poctu diagnostikovanych na obyvatele. Pred CR jsou malicke Andora a Giblartar a mala Cerna Hora. Ale nezoufejte, behem brezna se CR posune na 3. pricku a mozna zvladne i 2. pricku.

No a v ockovani patri CR v ramci EU k tem nejhorsim.

Na pocatku roku na tom bylo Portugalsko velmi podobne jako CR (cca 15 000 diagnostikovanych denne pri obdobnem poctu obyvatel). Udelali poradna opatreni a ted maji pod 1 000 diagnostikovanych denne.

Neudelali soudruzi ve Strane a Vlade nejakou chybu?

BEST IN COVID!!!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 05.03.21 14:07  miki  mikin3zavinacseznam.cz  (187929)

Asi dobře zaplacenej článek....

Blížící se volby budou rozsévat na všechny strany....až do rozevlání... Hezkou dovolenou.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (5) 05.03.21 12:03  jil  (223859)

Takové blouznění dvojstrany.

Za minutu vysypu z rukávu kdejaké řešení ale jak je proveditelné to už jaksi skutek utek.Nadávají stále ale pro radikálnější přístup by už dříve ruku nezvedli.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (10) 05.03.21 09:52  lup  (223855)

Jakej plán když se neví jak virus udeří za den či dva? To si mazejte do socíku.

Tam by Vaše plánování a vize v prognosťáku uspěly. Tahle partička opoziční nemá co nabídnout, takže pokud se bude situlace mírnit bude se v patřičném čase rozvolňovat,pokud se bude epidemie ještě zhoršovat,může se i zavřít na tvrdo všechno.To Vám snad stačí k pochopení do polodutých hlaviček.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 05.03.21 15:20  Vlk  (213925)

Jakej plán když se neví jak virus udeří za den či dva? To si mazejte do socíku.

Tak 26.5% dutých hlaviček takový plán stačí. Na druhou stranu plán měl být před začátkem podzimní epidemie, dnes už se jen hasí požár. Že je státní aparát pod vedením pana Babiše nefunkční a není schopný pod jeho vedením pracovat účelně a koordinovaně nás dovedlo tam, kde se dnes nacházíme. To že máme premiéra tvrdého a nekompromisního obchodníka  se střetem zájmů se projevilo v době krize v plné kráse. Tak doufejme, že alespoň tu distribuci vakcíny zvládnou a očkování zajistí praktici a očkovací centra v režii hejtmanů. Zaváděná opatření se střílela od boku a někdy nedávala ani smysl.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 05.03.21 19:24  Mono  (214565)

Jakej plán když se neví jak virus udeří za den či dva? To si mazejte do socíku.

Ano, boticky nekoupime, tuzku, papir ani svicku take ne. Ale kvetiny, ty ano. :-DDDDD

Skoda, ze AF nevlastni i papirnictvi a obuv. Na cem budu tisknout danove priznani? Detem mam nohy zabalit do lopuchu? A obleceni jim utkat z travy?

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 05.03.21 14:21  Mono  (214565)

Jakej plán když se neví jak virus udeří za den či dva? To si mazejte do socíku.

Jen at Bures ridi stat podle pruzkumu na facebooku. To je efektivni metoda vedouci v dobe krize ke ztrate volicu. A to nejen tak, ze budou volit nekoho jineho, ale i tak, ze proste a jednoduse zemrou na neschopnost sveho "guru".

Kolik tisicovek lidi jeste bude muset zemrit, aby lidem doslo, ze Bures opravdu ridit stat neumi? Bude stacit dalsich cca. 10 000, kteri asi nejspise jeste ode dneska do leta na koronu zemrou?

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (11) 05.03.21 09:14  Ex  (199889)

Češi rádi experimentují a improvizují. Adamová se zase plete.

Boj s coronavirem pokračuje podle dohodnutého rámce. Před 2 měsíci se přivezly první vakcíny. Také až v poslední době se začaly používat nové léky jako Bamlan a Renegeron. Není chybou Babišovou že lékaři tak dlouho tápali a hádali se mezi sebou která známá antivirotika a jaké další pomocné léky použít. Totálně zklamal Hamáčkův krizový štáb, který jako by neexistoval a vše musel řešit premier sám. Nelze se pak divit že je rozladěný a po ministrech a hejtmanech řve. Asi nevěděl že jsme národ Švejků. Jinak by si nemohl vybrat Prymulu a Blahutu, lidi, kteří jako Švejkové nejen vypadají, ale se i tak chovají.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:


Diskuze Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám

Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám - zdrojová stránka k tématu diskuze Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Richterová (Piráti): Babiš přiznal, že manažersky selhal a nemá plán na boj s pandemií. Piráti a Starostové vyzývají k zajištění očkování i kvalitních testů firmám.


Zprávy a články ke koronaviru a nemoci COVID-19

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  669.00  -1.04% 
 ČEZ  948.50  +0.96% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.50  +0.90% 
 GEN DIGITAL  565.00  0.00% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  297.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  778.00  +0.39% 
 MONETA MONEY BANK  99.60  +2.47% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 960.00  +0.67% 
 PHOTON ENERGY  45.15  +1.01% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.00  +3.49% 
 PRIMOCO UAV SE  810.00  0.00% 
 VIG  731.00  +0.41% 
Komodity online
 Ropa 81.37 USD 31.05   
 Zlato 2327.97 USD 31.05   
 Stříbro 30.36 USD 31.05   
 Káva 220.63 USD 31.05   
 Cukr 18.33 USD 31.05   
 Bavlna 76.15 USD 31.05   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.