Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Okomentovat na facebooku


Výpis příspěvků 1 až 20 (27)
 
určitě přečíst (17) 24.04.23 15:11  ikaktus  (222380)

Elektřina v ČR

Jelikož stát vlastní ze 70% ČEZ, tak standardní slušná vláda by část dividend vrátila občanům ČR, jako vratku toho, co ČEZ vytáhl z kapes občanů. Jenže tihle “národohospodáři” si mysleli, že těmito výnosy zaplácnou díry SR…… Podobně hloupě nás posílají skrze poradce Křečka na nákupy do Polska a pak brečí, že na DPH z potravin takto přišli o 55 mld. Každá sranda něco stojí. Ale soudruzi Stanjurové, sranda už končí a začíná drama. Vaše dluhy jsou pro ČR zatím nejhorší od sametové. A jak jste se chlubili, že máte na všechno řešení….
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (17)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (9) 24.04.23 21:39  Mono  (257688)

Elektřina v ČR

Stat udelal zastropovani a plati obchodnikum vse nad stropem. Takze cast vybranych penez takto lidem vraci. Jinak by platili jeste vice. A ohledne tech dalsich penez z divi CEZu a DPH z elektriny a tak... To dostanou treba duchodci. A statnim zamestnancum take pridaji a ucitelum.... Obecne, stat utrati vice, nez vybere, takze lidem vyplati vice, nez od nich vybere....
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (11) 25.04.23 15:57  Janko  (247006)

Neschopní fialovci platí obchodníkům zisky z vybraných daní

Takže přelévají další od lidí vybrané daně z rozpočtu do soukromých kapes. Na tom žádné pozitivum nevidím. Vidím jen impotentní vládu v čele s vrchním signalistou neschopnou cokoli smysluplně vyřešit.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (11)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 26.04.23 11:54  Mono  (257688)

Neschopní fialovci platí obchodníkům zisky z vybraných daní

Kdyby stat nezastropoval, tak by lide platili jeste vice, nez plati. To bys chtel?
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 24.04.23 16:32  denda  (241432)

Elektřina v ČR

JJ... na DPH tak přišli o miliardy a myslí si, že když to DPH zvýší ( a tím opět zdraží), tak tu ztrátu "zalepí". Už v minulosti se ukázalo, že každé takové zdražení vedlo k menšímu výběru a byla to chyba. (např. spotřební daň u tabák. výrobků - přes vyšší cenu a sp.d. byl výběr o 10 miliard nižší a přesto zase chtějí zdražovat - já jako nekuřák to mám u zadele, ale vidím to, co politici né, že kuřáci si ty cíga koupí jinde a stát utře hubu). Chyby děláme všichni ale normální člověk se z nich poučí, jen ... je opakuje stále dokola. Naši politici je stále opakují, tudíž je jasné do které kategorie patří.P.S. My obyčejní lidé "rady" Křečka nepotřebujeme. Sami víme na co nám "peněženka" stačí a dle toho se zařídíme, zvláště když bydlíme v pohraničí, nebo přímo na hranici a máme přehled o cenách sousedů, kam tam zajít, o znalosti jejich jazyka nemluvě. A byli jsme tu dávno před Křečkem a budeme možná i po něm.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (1) 24.04.23 22:06  Kurz  (222331)

Elektřina v ČR

Při představě, že z jedné krabky cigeret jde i přes 100kč státu, bych přestal kouřit ještě ten den.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (7) 24.04.23 16:52  denda  (241432)

Elektřina v ČR

Koukám, že cenzor vytečkoval slovo de * -il, což je normální/lékařský výraz pro intelektuální schopnosti některých jedinců.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (7) 24.04.23 17:11  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Elektřina v ČR

To nevadí, jinde blokují. Tady je ještě svoboda slova. :)
Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (19) 24.04.23 10:09  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Proto podporujem válku a lidi nemají co žrát. Pro pár hajzlíků kteří na tom profitují.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (19)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 25.04.23 18:46  paul  (259721)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Vy fakt nemáte co žrát? Kteří jsou ti hajzlíci, co na "tom" profitují?
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (26) 24.04.23 10:56  Mono  (257688)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Valku podporuje Puuu Skrcek Veliky I. Pokud se stahne z Ukrajiny, bude konec valky. Pak uz jen bude potreba zaplatit skody a vydat valecne zlocince a vse bude opet skvele.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (26)
Vaše doporučení:
přečíst (28) 24.04.23 11:08  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Válku vyprovokovaly Spojené státy kvůli ziskům. Rusko by jim je po porážce poskytlo. To se ale nestane. Ušáci si ukousli moc velký krajíc a zadusí se jím. Stejně tak celý západ a jeho zloději. USA si mysleli, že si namastí kapsy stejně jako to už dělají skoro sto let po celém světě. Musíme holt tu bídu nějak přežít dokud západ nezkrachuje. Potom zase chvíli bude dobře. Než se zase objeví nějakej grázl kterej bude chtít lidi zneužívat. Nebo tu je druhá možnost, že puťka to nevydrží a raději zničí svět. Těch magorů je tam ale víc a možná i víc na západě.
Dosavadní doporučení: přečíst (28)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (4) 25.04.23 17:59  paul  (259721)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Fakt, toto je názor, kterému nelze rozumnět. Mám pár otázek. 1) Jak že válku, kterou Rusko krvavě vojensky napadlo Ukrajinu vyprovokovalo USA? 2)Co že dělají USA skoro 100let po světě?3) Vy žijete v nějaké bídě, kterou způsobila USA a celý západ?4) vy si opravdu myslíte, že pokud by skrachoval dle vaších slov západ, že se budete mít lépe? Můžete to trochu rozvést, jak byste si to představoval bez toho "západu"?Jak USA a "západ" dle vaších slov "grázlové" vás konkrétně zneužívají?Máte na to mi odpovědět?
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 25.04.23 18:18  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Jinak se píše vyprovokovaly USA. United States of Amerika. Spojené státy americké vyprovokovaly.
Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 25.04.23 20:09  paul  (259721)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Máte něco konkrétního, než blábolit o hloupostech?
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 25.04.23 18:11  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Násilným převratem na Majdanu. Vměšováním do vnitřních záležitostí Ukrajiny. Finančním podporou Ukrajinské politice směrovanou proti Rusku. Dodávkami zbraní násilně nastolené loutkové vládě Ukrajiny. Podporou Ukrajinských nacionalistů v genocidě ruskojazyčných regionů. Směrováním politiky Ukrajiny proti Rusku. Podvratnou činností a podrazáctvím, zneužitím Ukrajiny k geopolitickým zájmům Spojených států. Stačí to takto méně chápavým a nebo schválně dělajícím hloupé?
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (3) 25.04.23 19:31  paul  (259721)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Násilným převratem na Ukrajině? A jak to ti Američané provedli? Jak vměšováním do vnitřních záležitosti? Ukrajina je svrchovaný stát! Je to možné pochopit? Jak nastolené loutkové vládě? Jací že jsou to ukrajinští nacionalisté? Jak to vysvětlíte? Ten bordel tam zrovna dělal ten ruskojazyčný element. Ten nedodržoval tamní ukrajinské zákony. Ten ruskojažyčný element, ten tam prováděl genocídu na ukrajinských občanech!Jakou že podvratnou činností proti komu, když ukrajinec je na svém území? Tou podvratnou činností a podrazáctvím, tou zrovna hýřil ten ruský element! Rus je roztahovačný a nezná své hranice. Žije svůj život ve vlastenecké válce, která trvá od napadení Německem doposud.Mě příjde to, že vy a vám podobní, tyto vaše nesmysly čerpáte jen z aeronetu,nebo z podobných dezimformačních vebů.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 25.04.23 20:09  Jiří Jméno 'Jiří' používá stále stejný uživatel  akrijmucokzavinacseznam.cz  (242707)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Chlapče, ty to nemáš v hlavě v pořádku. Ve své zaslepenosti přehlížíš holá fakta. Takto zaslepení nebyli ani komouši. Trochu se nad sebou zamysli. Přestaň psát ty nesmysly. Nemá to hlavu ani patu.
Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 26.04.23 12:03  Mono  (257688)

Tenhle systém je pro zloděje a vrahy.

Jaka hola fakta? Jakoze CCCP se zarucila chranit uzemni integritu Ukrajinu (soucasne s USA a Velkou Britanii) a misto ochrany Ukrajinu sama napadla a narusila jeji uzemni integritu.
Nebo fakt, ze na uzemi Ukrajiny jsou stovky tisic ruskych vojaku. Kde jsou stovky tisic americkych vojaku?
A Majdan atd. Je veci Ukrajiny, jak si to Ukrajina doma pytlikuje a jestli ma nebo nema loutkovou vladu a tak. Do toho CCCP nic neni. A hlavne, rozhodne to neni duvod k napadeni sousedniho statu. I kdyby meli ve vlade slona, orangutana a krokodyla.
Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:


Diskuze Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU

Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU - zdrojová stránka k tématu diskuze Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Česko loni navýšilo svůj čistý export elektřiny o 27 procent, je třetím největším čistým vývozcem elektřiny v EU. České domácnosti ale elektřinu mají jednu z nejdražších v EU.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  670.00  +0.15% 
 ČEZ  933.50  +0.16% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 089.00  -0.18% 
 GEN DIGITAL  555.00  -0.89% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  302.00  +0.33% 
 KOMERČNÍ BANKA  776.00  +0.78% 
 MONETA MONEY BANK  99.50  +1.12% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 420.00  +0.92% 
 PHOTON ENERGY  43.95  +0.80% 
 PILULKA LÉKÁRNY  125.00  -8.76% 
 PRIMOCO UAV SE  910.00  +0.55% 
 VIG  726.00  -0.82% 
Komodity online
 Ropa 84.17 USD 25.06   
 Zlato 2319.18 USD 25.06   
 Stříbro 28.87 USD 25.06   
 Káva 229.78 USD 25.06   
 Cukr 19.54 USD 25.06   
 Bavlna 75.06 USD 25.06   

?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.