Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Okomentovat na twitteru

Okomentovat na facebooku


Výpis příspěvků 1 až 18 (18)
 
přečíst (2) 04.07.24 10:42  DavidKP  (290792)

jak jinak

Za Fialovy vlády se nedá divit ničemu.
Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (12) 03.07.24 21:15  Zdeno Raines  (290789)

Jak Kovanda mohl vystudovat ekonomii?

Vážně si může ekonom říkat někdo, kdo evidentně nechápe inflaci a aby mu vyšel pro něj hezčí výsledek srovnává osm kvartálů s devíti?
Dosavadní doporučení: přečíst (12)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (9) 03.07.24 20:52  Ludovit Molnar  (290786)

Lidi nemají co jist nemají penyze a přesto letiště kolabuji

Může mi to někdo vysvětlit ?
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (11) 03.07.24 20:00  Ludovit Molnar  (290786)

Mužů být na podpoře pobírat dávky na bydlení a letět na dovolenou do Turecka

Makám na ćerno , karty neberu jen cash tak de to? Fyjalova býda
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (8) 03.07.24 19:33  Ludovit Molnar  (290786)

To se to lítá na dovolené a ucpávaji letiště Fyjalova bída neberou totiž karty j

Neberou karty jen cash to potom můžou byt ucpaná letiště , kufry nechodí , neberou karty jen keš a pak letí na dovolenou …. Fyjalo styd se kdyby museli brát karty na žádnou dovolenou nemají nemají na to odvody by šly neprizpusobyvym
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 06.07.24 22:04  Jaroslav Staněk  (290824)

To se to lítá na dovolené a ucpávaji letiště Fyjalova bída neberou totiž karty j

Jedna z věcí, kvůli kterým se Fiala dostal k moci bylo zrušení EET. Spousta "podnikatelů" je volila jen kvůli tomu. Pokud by ho zachovali, tak by měli přehled a bylo by jedno jestli platíš kartou nebo cash. Já osobně kromě supermarketů, kde je mi to je šuma fuk, preferuji platit cash a že ti hospodští nebo obchodníci odrbou stát je mi jedno, zavinili si to sami.
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (14) 03.07.24 19:15  Ludovít Molnár  (290785)

Dovolená ztraceny kufr muže za to Fyjala

Letěl ljsem z Prahy na Lipno a ztratili mi kufr , nejspíš ze je fsude tolik Čechů ucpaly letiště to je ts Fyjalova bída , nikdo nemá peníze ale vsichni někam létají , jako Motýle tfuj
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (14)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 04.07.24 07:45  Farrel  (290787)

Dovolená ztraceny kufr muže za to Fyjala

Nebuď histerickej, a nedělej ostudu voličům spolu, ještě větší než mají, už i vědecké studie začínají popisovat stav jejich mysli. No a je to spíš k smíchu, i když k pláči, dojde i na tebe, může tě těšit, že inteligentnější většina to odsírá s tebou ksindle.
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (24) 03.07.24 17:40  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (290783)

Fialové kecy pro pobavení prostého lidu

Fiala 1.7.2024: Když jsme v roce 2021 přebírali vládu, slíbili jsme, že snížíme zadlužení naší země. A teď se jasně ukazuje, že se nám to daří plnit. K tomu zároveň rekordně investujeme do infrastruktury i naší bezpečnosti. Kalousek: Proboha, Petře, neztrapňuj nás zbytečně před opozicí. Nic z tohoto prohlášení není pravda: 1. Zadlužení nesnižujeme, zadlužení roste. 2. Tohle je po pěti letech první rozpočet, kde nejsou rozpočtovány žádné mimořádné výdaje(Covid, energie..). O tyhle mimořádné výdaje je deficit nižší. Bohužel o nic jiného. Všechny vaše sliby, jak “to dáte po Babišovi do pořádku”, zůstaly nenaplněny. Strukturální problém zůstává pořád stejný, neudělali jste s ním nic.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (24)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (20) 03.07.24 18:10  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (290783)

Fialové kecy pro pobavení prostého lidu

Kalousek má bohužel pravdu. Fiala lže, jen se mu vod huby práší. Dluh roste jak v nominální cifře, tak v relativním poměru k HDP. To je naprosto tragický důsledek diletanství, prolhanosti a eurohujerismu pětidemoliční vlády. Investice, dotace a přerozdělování veřejných peněz v duchu Green Deelu už dostatečně ukázaly, jak křivý trh a zražují energie. Devastace a stěhování průmyslu už jsou v pohybu. A k tomu ty "investice do naší bezpečnosti" - k smíchu? Ne k pláči je to! Vyhazuje naše peníze zadrahé a nespolehlivé americké F35 a německé tanky. Místo toho měl prodloužit Gripeny a investovat do protiraketového deštníku a do dronů. Fiala a celá ODS také přispěli k inflační vlně jelikož hlasovali pro zrušení superhrubé mzdy. Necháte víc peněz v oběhu, k tomu ještě jedete na obří deficit, takže pumpujete do systému další nekryté peníze. A jelikož se množství výrobků na trhu nezměnilo, tak zákonitě rostla cena. V tzv. energetické krizi jen pindali a schůzovali, až všecko prováhali. Mohli tlačit na změnu pravidel Lipské burzy (Iberionské řešení) nebo z ní odejít, takže cena plynu se nemusela propsat do cen elektřiny. Ale zkazili, co mohli, takže jsme tam, kde jsme. Máme stále drahé energie, průmysl jde do kopru a ještě ta banda pěje oslavné ódy na EU, bláznivou Uršulu a GD... A navrch nekompetentní Fiala nahrává na smeč Babišovi, který patrně vyhraje příští volby i bez kampaně... A s Babišem z louže pod vokap... To máme ale vyhlídky! Tfujtajbl! Fialo, ty budižkničemu, už táhni do brusele, ať je vod tebe pokoj!
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 03.07.24 16:36  Ondra  (290782)

Clickbait

Nadpis clickbait pro každého kdo nemá z principu rád Fialu, ale obsah ho vlastně docela chválí. Vždycky říkám, že Kovandovy předpovědi jsou na devadesát procent špatné ale popis reality mu docela jde.
Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (26) 03.07.24 12:09  ikaktus  (222380)

Pár postřehů

* Ač jde o fakta (nikoli o názory) - Kovanda se neobjeví na provládní ČT! Provládní agenti dokonce vykřikují, že to je Babišův muž…. * 100x opakovaná lež se stává pravdou (nacista Goebbels) - tzv. česká pravice v čele s Fialou a tvrdě pracující klakou trollů v masmédiích věří, že za rok to ve volbách zase dostanou a “nějak” to už slepí. * AntiBabiš = hlavní úspěšný volební leták. Poznal jsem ve firmě jako personalista 2 rozdílné šéfy. Ten 1. byl dobrý profík a hrozný hulvát, ale snažil se pro lidi a firmu udělat maximum. Ten 2. byl o dost horší profík, byl uhlazený, skvělé PR (i za cenu pomluv na podřízené) a člověk si nebyl jist, kdy mu vrazí kudlu do zad. Takový je asi výběr. * Každý rok má tato vláda deficit na DPFO cca 100 mld. Daňový efekt ze zrušení superhrubice měl platit jen 2 roky. Nejbohatší bohatnou. Nejchudší stále více chudnou a ještě k tomu se nejvíce podílejí na miliardových vládních dotacích, zvyšují se jim nejrůznější poplatky a zavádějí nové. Inu, hospodářská politika zn. Pat a Mat & Co. * Kupodivu, i do proklínaného Orbánova Maďarska putuje více zahraničních investic, než k nám. Proč asi? (čekám na vládní zdůvodnění - AB! )
Dosavadní doporučení: přečíst (26)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (17) 03.07.24 17:34  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (290783)

Pár postřehů

Souhlasím. Zrušení superhrubé bylo prezidentovi i národu slíbeno na dva roky. Nedodrželi. Daňový výpadek přes 100 mld. ročně tehdá odhlasovala ODS, ANO a SPD. Pamatujme na to před příštími volbami. A připomeňme si fialové sliby, že dají hospodaření státu dopořádku. Skutek utek. Nerovnosti mezi bohatšími a chudými se prohlubují a navíc zrušení superhrubé byl silně proinflační faktor. Bezmezné zadlužování a prožírání budoucnosti pokračuje. Máme dluh 3,3 bilionu Kč a stojíme před megainvesticí do energetiky. Čtyři nové plánovaná jaderné reaktory budou stát cca 2 biliony Kč a je možné, že po jejich sprovoznění kolem 2040 budeme muset začít odstavovat stařičké Dukovany. A připomínám, že solar tunel 2010 jde nejvíc za tehdejší Topolánkovou vládou ODS, která otálela se změnou zákonů na podporu OZE. Dvacetiletý tunel za cca 800 mld. Kč. Dále připomínám, že to byl Babiš se Sobotkou, kteří zablokovali dostavbu 2 reaktorů v Temelíně, čímž přispěli k dnešnímu stavu, kdy platíme za elektřinu z uhelek pokuty ve formě emisních nesmyslenek. Proč si opakovaně volíme ty největší šmejdy??? V mých očích je Fiala naprosto stejně prolhaný zmetek jako Babiš. Fiala, to je řízená, populistická destrukce a diskreditace pravicové politiky v ČR. A všichni, kdo Fialu podporují - celá pětidemoliční banda - u mě skončili. Babiše také nebudu volit. Takže čekám na novou pravicovou stranu, kde by byly volitelné osobnosti. Snad se dočkám. Ale obávám se, že v kontextu ideologického zeleného marasmu a migrační krize, do kterého nás dostalo nekompetentní vedení EU, už se nacházíme za zenitem naší evropské civilizace. Líp už bohužel bylo...
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (41) 02.07.24 17:33  Miloslav Podhola  (249389)

A lže stále dokola

Fiala nevynechá v žádném z vystoupení proslov o tom, jak Babiš špatně hospodařil. Fiala,nemá v zádech covid a jeho státní dluhy rostou stejně, nebo rychleji než za covidu,on ale ví,kam peníze sebrané občanům poslat. Mezi své přátele a ještě zbyde dost pro UA,jen pro občany se stále nedostává.
Dosavadní doporučení: přečíst (41)
Vaše doporučení:
přečíst (19) 03.07.24 10:30  kohoutek  (206686)

A lže stále dokola

a přesto tuto sestavu opětně národ volí..do europarlamentu..je to hodně smutné..co dál ??..nebo přesněji - jak dál ???
Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (37) 02.07.24 12:40  kohoutek  (206686)

ona ta podpora války -

- taky něco stojí..ale nebojme se - jak říká mistr Paroubek - dluhy se přece neplatí..budeme platit jen úroky z dluhu..pořád a navždy..jak je to plánováno..a dál volte ty pětikoaliční mudrce,řízené z eu..komu není rady,tomu není pomoci !!!
Dosavadní doporučení: přečíst (37)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (12) 03.07.24 15:35  Alfa  (290780)

ona ta podpora války -

To co nás stojí podpora války jsou jen drobné proti ostatním výdajům.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (12)
Vaše doporučení:
přečíst (11) 02.07.24 13:04  Marek  (290761)

ona ta podpora války -

Tak ono když někdo prošustruje nerozdeleny zisk ČEZu za X let tak ho postupně musí do ČEZu zase nalít a tedy vůbec bych se nedivil kdyby stát ho postupně takhle i doplňoval 😁
Dosavadní doporučení: přečíst (11)
Vaše doporučení:


Diskuze Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku

Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku - zdrojová stránka k tématu diskuze Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Veřejný dluh narůstá za Fialovy vlády zhruba stejně rychle jako za Covidu. I když mezitím stouply daně a odvody, nejen v rámci konsolidačního balíčku.


Daně a daňová přiznání - informace, termíny, formuláře



Více zpráv k tématu Daně

 Burza Prime 16:29 (4.7.2024) 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  672.00  +0.90% 
 ČEZ  888.50  +1.31% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 164.00  +0.34% 
 GEN DIGITAL  568.00  -2.07% 
 GEVORKYAN  258.00  +0.78% 
 KOFOLA CS  304.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  788.50  +0.51% 
 MONETA MONEY BANK  103.00  +0.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 400.00  0.00% 
 PHOTON ENERGY  43.20  -0.69% 
 PILULKA LÉKÁRNY  124.00  0.00% 
 PRIMOCO UAV SE  1 020.00  +6.81% 
 VIG  761.00  -1.30% 
Komodity online
 Ropa 86.67 USD 05.07   
 Zlato 2388.72 USD 05.07   
 Stříbro 31.21 USD 05.07   
 Káva 230.25 USD 05.07   
 Cukr 20.12 USD 05.07   
 Bavlna 71.08 USD 05.07   
?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.