Výpis odpovědí na následující příspěvek
konečně...?
Jestli máte představu, že z dostatečné výplaty si budou lidé dávat pravidelně v předražených hospodách jídla za 200-300 kč + dýška 15-20 %, tak patŕite k hospodské loby. A některé ukázky od Pohlreicha jsou přímo odstrašující, jací neumětelé a co nám nabízí.
Mám vyšší nadprůměrný plat, ale do restaurace chodím jen občas a pečlivě si vybírám. Dobře a kvalitně se najíst nemusí být za každou cenu o balíku peněz.
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(5)
Vaše doporučení:
konečně...?
aha, už jsem to pochopil, na stravenky si nevadí dávat předražené hnusy a za peníze ne. To si raději nakoupí v Bille na neděli. do hospody chodím 1 x v týdnu, hrajeme tam s kamarády a vypiju tři piva. V životě jsem nedal tuzéra 20 %. asi nemám tak nadprůměrný plat jako vy.Jíte v hospodě předražené blafy a ještě jim dáte dýško. takového hosta granda si váží jistě všude, kam zavítáte.
hlavním smyslem mého příspěvku ale bylo, že konečně nám stát nenařizuje, kterou rukou si máme utírat zadek
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(2)
Vaše doporučení:
konečně...?
...dvě kila za oběd z nejlevnějších surovin, personál v rozporu se zákoníkem práce na fiktivní minimální mzdě, poddimenzovaná vzduchotechnika.
Obvyklá úroveň za kterou mají dtzost požadovat peníze.
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(3)
Vaše doporučení:
konečně...?
aha, už jsem to pochopil, na stravenky si nevadí dávat předražené hnusy a za peníze ne. To si raději nakoupí v Bille na neděli.
hlavním smyslem mého příspěvku ale bylo, že konečně nám stát nenařizuje, kterou rukou si máme utírat zadek
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(2)
Vaše doporučení:
Výpis titulků
1až
10
(10)
1stránkovat diskuzi po
10 |
20 |
50