Výpis odpovědí na následující příspěvek
ňam koukněte na menu
http://www.hotel-agh.cz/jidelni.pdf
Silný drůbeží vývar s játrovými nočky a listovým špenátem
37,-Kräftige Geflügelbrühe mit Leberklößchen und Blattspinat
Strong Poultry Broth with Liver Dumplings and Leaf Spinach
Consommé ristretto di pollo con gnocchetti di fegato e foglie di spinaci
41
Pečená kachní prsíčka s omáčkou ze sicilských pomerančů, černých oliv 296,-a sušených rajčat
Gebratene Entenbrust mit Soße aus sizilianischen Apfelsinen, schwarzen Oliven und getrockneten Tomaten
Roast duck breast with sauce made from Sicilian oranges, black olives and sun-dried tomatoes
Petto di ľanatra arrostito con salsa di arance siciliane, olive nere e pomodoro secco
Dosavadní doporučení:
určitě nečíst
(6)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
No ona pořádná česnekačka s vejcem šunkou a sýrem za 27, vepřovej řízek s bramborovým salátem za 70 a pivko taky vydají za své, zvlášť po procházce na lysou :-)
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
To znám jednoho, kterej po nákupu PM dělal pravidelně k večeři knedliky s vejcem :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(2)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
ještě je dobrý chlaba obalovaný ve vajíčku :-))
starý chleba je lepší než čerstvý - aspoň tak nenasákne a nevyžere to vejce hned první krajíc :-))
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(1)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Taky ještě obložený chleba rukama :-))))))))))))))))))))))))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Co tvoje udírna? Nezahálí přes léto? Nemáš nějaké fota klobásek a podobně? Mám nějaký chutě... :-))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Fotek se nenajíš :-)) Zbytečně bych tě dráždil, ale připomněl jsi mi, že bych si teď ze dvě klobásky mohl vytáhnout k obídku :-))))
Jinak v létě vlaje nad udírnou americká vlajka !! :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
A co nějaký recptíky? Matně vzpomínám žes měl nějaký web s fotkama. Máš nějaký tipy na moraský uzený, nebo moravskou klobásku? :-)))
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(1)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Jóó, to bejvaly časy. Dnes nikoho klobásy nezajímají. Je to samej neurotik, cpouse smažákama, tatarkou, bagetama, chipsama a tak :-)) Musím nějakou stránku založit, abych zase někoho nasraI :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(2)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Tak tomu se u nás říká maso, masínko, masisko... prostě mňamka :-))) Musím si toho Chozého prolistovat. Tomu se říká kultúra !!!!
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Jo jo. Prolistuj. Zdaleka tam neni všechno. Nějak nejni čas na aktualizace :-)
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Přidáno k oblíbeným položkám... :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Tak to je pro mě velká čest být v oblíbených u takového gurmána :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Ten recept na zelí sedí jak vyšitej. Pravdy, slévat ho je nesmysl. Zachustit s bramborem. Tak to má být. Já si ještě navíc udělám slaninu na kousky na cibulce a jak zezlátne a špíček se vypustí, tak ji do zelí ještě vmíchám. Vyskoušej to, ta cibulka to vyhladí do pikantérie :-)))
Dosavadní doporučení:
přečíst
(2)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
Jj, se zelím se dají dělat kouzla.:-))
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(1)
Vaše doporučení:
ňam koukněte na menu
ty taky na všechno skočíš
v drůbeži jsou antibiotika a v játrech všechen sajrajt, co zvíře za svůj krátký život zkonzumuje, ten špenát to nespraví
sicilské pomeranče jsou vykrojky ze zhnilotin, co se neprodaly v Kaufu, sušená rajčata budou nejspíš zapomenuté zbytky z rajčatových salátů, co hosti nevydlubali z misek
Dosavadní doporučení:
určitě přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Výpis titulků
34581až
34600
(53548)